Serwis Kulinarny
Serwis Kulinarny Style kuchni Kulinarne FORUM DYSKUSYJNE
 
Sobota, 21 Października 2017 roku. Imieniny obchodzą: Bernard, Celina, Dobromił, Elżbieta, Hilary, Klemencja, Pelagia, Pelagiusz, Urszula, Wszebora
Zapytaj experta
Zapytaj experta
 
Gość poleca
Gość poleca
 
By być na bieżąco
zapisz się do newslettera
Kawałki kurczaka w cieście piwnym Rafała Mamy
Przepyszne, soczyste i chrupiące danie z kurczaka w cieście piwnym. Doskonałe na obiad lub zakąskę.
[zobacz więcej] Kawałki kurczaka w cieście piwnym Rafała Mamy
[Dania z kurczaka, Danie główne, Obiad, Kolacja, Kuhnia chińska, Nowości]
Rosół z chińskimi pierożkami
Chińskie pierożki zalane rosołem są w kuchni chińskiej posiłkiem kończącym menu złożone z kilku dań.
[zobacz więcej] Rosół z chińskimi pierożkami
[Kuhnia chińska, Obiad]
Wołowina w cieście
Składniki: 250 g polędwicy, 1/2 łyżeczki mielonego imbiru 1 łyżka drobno posiekanej cebuli i łyżka słodkiego białego wina, 1 łyżka oleju sezamowego, 2 łyżki jasnego oleju sojowego, 1 jajko, 4 łyżki mąki pszennej,...
[zobacz więcej] Wołowina w cieście
[Kuhnia chińska]
Ryż po chińsku
Składniki: 2 szklanka ryż ugotowanego na sypko 2 jajka roztrzepać, usmażyć omlet 1 pokrojona w kostkę cebula Marynata: 1 łyżka sos sojowy 1 miażdżony ząbek czosnku 1/2 łyżka cukru 1 łyżka mąki ziemniaczanej 10 dag...
[zobacz więcej] Ryż po chińsku
[Kuhnia chińska]
 
  All original material and HTML coding © serwiskulinarny.pl 2005
All rights reserved. Privacy policy. E-mail: info@serwiskulinarny.pl
www.kantorbydgoszczinfo.pl reforma sądów Piotr Libacki http://fornaldesign.pl jubira-podatki.pl