Serwis Kulinarny
Serwis Kulinarny Style kuchni Kulinarne FORUM DYSKUSYJNE
 
Sobota, 21 Października 2017 roku. Imieniny obchodzą: Bernard, Celina, Dobromił, Elżbieta, Hilary, Klemencja, Pelagia, Pelagiusz, Urszula, Wszebora
Zapytaj experta
Zapytaj experta
 
Gość poleca
Gość poleca
 
By być na bieżąco
zapisz się do newslettera
Grzybowe uszka wigilijne
Dodatek do barszczu wigilijnego. Wyśmienite i oczekiwane rok w rok !
[zobacz więcej] Grzybowe uszka wigilijne
[Danie mączne, Obiad, Kolacja, Kuchnia polska, Potrawy i Dania Wigilijne]
Karp smażony
Chrupiący karp na początek wieczerzy wigilijnej
[zobacz więcej] Karp smażony
[Kolacja, Śniadanie, Danie główne, Kuchnia polska, Potrawy z ryb, Potrawy i Dania Wigilijne]
Ryba po grecku wg Karoliny
Mój sprawdzony przepis na bożonarodzeniową rybę. Polecam !
[zobacz więcej] Ryba po grecku wg Karoliny
[Kolacja, Śniadanie, Kuchnia polska, Potrawy z ryb, Potrawy i Dania Wigilijne]
Karp w kapuście
Karp i kapusta - najważniejsze składniki dań wigilijnych!
[zobacz więcej] Karp w kapuście
[Kolacja, Kuchnia polska, Potrawy z ryb, Potrawy i Dania Wigilijne]
Karp po żydowsku
Święta bez karpia to nie święta. Przedstawiam propozycję na jedną z 12 wigilijnych potraw bożonarodzeniowych.
[zobacz więcej] Karp po żydowsku
[Kolacja, Potrawy z ryb, Kuchnia polska, Potrawy i Dania Wigilijne]
Bożonarodzeniowa pieczeń wołowa
Pieczeń to wspaniały dodatek do obiadu lub śniadania na Pierwszy i Drugi Dzień Bożego Narodzenia.
[zobacz więcej] Bożonarodzeniowa pieczeń wołowa
[Dania z wołowiny, Danie główne, Obiad, Kolacja, Kuchnia polska, Potrawy i Dania Wigilijne, Nowości]
PYZY POZNAŃSKIE
Idealne do dań mięsnych.
[zobacz więcej] PYZY POZNAŃSKIE
[Danie mączne, Obiad, Kuchnia polska]
DUSZONE MAŚLAKI
Sposób na szybkie przyrządzenie maślaków.
[zobacz więcej] DUSZONE MAŚLAKI
[Dania jednogarnkowe, Obiad, Kuchnia polska]
Nóżki wieprzowe w galarecie
2 nóżki wieprzowe1 pęczek włoszczyzny 2 ząbki czosnku 1 cebula 4 ziarenka jałowca 10 ziarenek pieprzu 1 łyżeczka soli 2 łyżeczki żelatyny 1 litr wody Nóżki oczyścić - skórę wyszorować...
[zobacz więcej] Nóżki wieprzowe w galarecie
[Dania z wieprzowiny, Kolacja, Kuchnia polska]
Śledzie w śmietanie
4 śledzie 2 ogórki 2 jabłka 2 cebule 1 szklanka gęstej śmietany 5 łyżek octu Wymoczone śledzie przekroić na pół wzdłuż grzbietu, oczyścić ze skóry i ości. Pokroić w plastry...
[zobacz więcej] Śledzie w śmietanie
[Kuchnia polska, Potrawy z ryb]

Dostępnych dokumentów 1 z 10 na 59

1

2

3

4

5

6

Następna >

 
  All original material and HTML coding © serwiskulinarny.pl 2005
All rights reserved. Privacy policy. E-mail: info@serwiskulinarny.pl
mmcom.pl kantorbydgoszczinfo.pl https://www.facebook.com fervor.pl Vladimir Yakunin