Serwis Kulinarny
Serwis Kulinarny Style kuchni Kulinarne FORUM DYSKUSYJNE
 
Sobota, 21 Października 2017 roku. Imieniny obchodzą: Bernard, Celina, Dobromił, Elżbieta, Hilary, Klemencja, Pelagia, Pelagiusz, Urszula, Wszebora
Zapytaj experta
Zapytaj experta
 
Gość poleca
Gość poleca
 
By być na bieżąco
zapisz się do newslettera
Grzybowe uszka wigilijne
Dodatek do barszczu wigilijnego. Wyśmienite i oczekiwane rok w rok !
[zobacz więcej] Grzybowe uszka wigilijne
[Danie mączne, Obiad, Kolacja, Kuchnia polska, Potrawy i Dania Wigilijne]
Kompot z suszu
Orzeźwiający, gorzkawo-słodki dodatek do wieczerzy
[zobacz więcej] Kompot z suszu
[Kompoty, Napoje, Potrawy i Dania Wigilijne]
Karp smażony
Chrupiący karp na początek wieczerzy wigilijnej
[zobacz więcej] Karp smażony
[Kolacja, Śniadanie, Danie główne, Kuchnia polska, Potrawy z ryb, Potrawy i Dania Wigilijne]
Ryba po grecku wg Karoliny
Mój sprawdzony przepis na bożonarodzeniową rybę. Polecam !
[zobacz więcej] Ryba po grecku wg Karoliny
[Kolacja, Śniadanie, Kuchnia polska, Potrawy z ryb, Potrawy i Dania Wigilijne]
Karp w kapuście
Karp i kapusta - najważniejsze składniki dań wigilijnych!
[zobacz więcej] Karp w kapuście
[Kolacja, Kuchnia polska, Potrawy z ryb, Potrawy i Dania Wigilijne]
Karp po żydowsku
Święta bez karpia to nie święta. Przedstawiam propozycję na jedną z 12 wigilijnych potraw bożonarodzeniowych.
[zobacz więcej] Karp po żydowsku
[Kolacja, Potrawy z ryb, Kuchnia polska, Potrawy i Dania Wigilijne]
Bożonarodzeniowa pieczeń wołowa
Pieczeń to wspaniały dodatek do obiadu lub śniadania na Pierwszy i Drugi Dzień Bożego Narodzenia.
[zobacz więcej] Bożonarodzeniowa pieczeń wołowa
[Dania z wołowiny, Danie główne, Obiad, Kolacja, Kuchnia polska, Potrawy i Dania Wigilijne, Nowości]
Ćwikła
Ćwikła to tradycyjny dodatek do potraw świątecznych. Kto wyobraża sobie pasztet bez sosu śmietanowego i ćwikły? Zrób ćwikłę na nadchodzące święta Bożego Narodzenia. Oczywiście pasuje też do dań Wielkanocnych :)
[zobacz więcej] Ćwikła
[Przetwory, Kolacja, Śniadanie, Kuchnia polska, Surówki, Potrawy i Dania Wigilijne, Nowości, Przepisy wielkanocne]
Kutia
Składniki: 20 dag łuskanej pszenicy15 dag maku 1/4 l miodu1/4 l śmietanybakalie: rodzynki, skórka pomarańczowa, figi, daktyle, migdały, orzechy włoskie, orzechy laskowe. Przygotowanie: Pszenicę przebrać, opłukać i gotować...
[zobacz więcej] Kutia
[Potrawy i Dania Wigilijne]
Makowiec
Składniki: 50 dag maku30 dag cukru5 dag masła2 białkacukier waniliowyolejek cytrynowyolejek migdałowy0,5 l mlekabakalie: rodzynki, skórka pomarańczowa, figi, daktyle. Przygotowanie: Ciasto drożdżowe wyrabiamy wg podstawowego...
[zobacz więcej] Makowiec
[Potrawy i Dania Wigilijne]

Dostępnych dokumentów 1 z 10 na 29

1

2

3

Następna >

 
  All original material and HTML coding © serwiskulinarny.pl 2005
All rights reserved. Privacy policy. E-mail: info@serwiskulinarny.pl
https://www.facebook.com zwrot-podatkow.pl Vladimir Yakunin Libacki Piotr reforma sądów