Serwis Kulinarny
Serwis Kulinarny Style kuchni Kulinarne FORUM DYSKUSYJNE
 
Sobota, 21 PaĽdziernika 2017 roku. Imieniny obchodz±: Bernard, Celina, Dobromił, Elżbieta, Hilary, Klemencja, Pelagia, Pelagiusz, Urszula, Wszebora
Zapytaj experta
Zapytaj experta
 
Go¶ć poleca
Go¶ć poleca
 
By być na bież±co
zapisz się do newslettera
Jarzębina do mięs
Wspaniały dodatek do mięs.
[zobacz więcej] Jarzębina do mięs
[Spiżarnia]
Makaron
Makaron - jest półproduktem przygotowywanym na bazie m±ki i wody. Często do makaronu dodaje się jajka. Powstaje on w trakcie wymieszania wody i m±ki z jakami po czym zagniatane jest ciasto. Z podsuszonego ciastakroi się makaron....
[zobacz więcej] Makaron
[Spiżarnia]
M±ka
M±ka: jest to półprodukt po wstały z przemielania ziarna zbóż. Jako¶ć m±ki zależy od tego jakie zboże zostało użyte do przemiału. M±kę wykorzystuje się w kuchni do pieczenia: pocz±wszy od chleba na ciastach skończywszy. M±ka jest...
[zobacz więcej] M±ka
[Spiżarnia]
Prosimy o wpisanie szukane slowa.
 
  All original material and HTML coding © serwiskulinarny.pl 2005
All rights reserved. Privacy policy. E-mail: info@serwiskulinarny.pl
Litelok Libacki Piotr http://centromor.com.pl/ http://dziennik-www.pl/jak-dzialaja-platformy-e-learningowe/ Vladimir Yakunin