Serwis Kulinarny
Serwis Kulinarny Style kuchni Kulinarne FORUM DYSKUSYJNE
 
Niedziela, 25 Lutego 2018 roku. Imieniny obchodzą: Bolebor, Cezary, Konstancjusz, Maciej, Małgorzata, Modest, Nicefor
Zapytaj experta
Zapytaj experta
 
Gość poleca
Gość poleca
 
By być na bieżąco
zapisz się do newslettera
Jarzębina do mięs
Wspaniały dodatek do mięs.
[zobacz więcej] Jarzębina do mięs
[Spiżarnia]
Makaron
Makaron - jest półproduktem przygotowywanym na bazie mąki i wody. Często do makaronu dodaje się jajka. Powstaje on w trakcie wymieszania wody i mąki z jakami po czym zagniatane jest ciasto. Z podsuszonego ciastakroi się makaron....
[zobacz więcej] Makaron
[Spiżarnia]
Mąka
Mąka: jest to półprodukt po wstały z przemielania ziarna zbóż. Jakość mąki zależy od tego jakie zboże zostało użyte do przemiału. Mąkę wykorzystuje się w kuchni do pieczenia: począwszy od chleba na ciastach skończywszy. Mąka jest...
[zobacz więcej] Mąka
[Spiżarnia]
Prosimy o wpisanie szukane slowa.
 
  All original material and HTML coding © serwiskulinarny.pl 2005
All rights reserved. Privacy policy. E-mail: info@serwiskulinarny.pl
pole dance łódź masaż dla dwojga warszawa zobacz oświetlenie Łódź tani druk Warszawa